lawn rehab

Aiman Lawncare Rehab Program

PROGRAM PEMULIHAN LAMAN

AIMAN LAWNCARE

Posting kali ini adalah untuk memberitahu anda bahawa insyaAllah kami boleh bantu anda dengan masalah berkaitan rumput anda.

kami telah banyak membantu masalah-masalah berkaitan laman di sekitar seremban. dan InsyaAllah tidak lama lagi kami akan mula bertapak di Shah Alam. jadi kawasan sekitar insyaAllah kami boleh cover.

Anda kemari mungkin ingin melihat video penuh laman yang kami pulihkan di video pendek di facebook

jadi ini kami sajikan

cerita detail di bawah…

Laman ini kami 1st datang adalah pada hujung November 2017. keadaan laman adalah seperti yang anda lihat dalam video itulah dia asalnya.

masalah yang kami kenalpasti

  1. rumput jarang-jarang
  2. warna rumput hijau pucat atau kekuningan
  3. tidak di baja dengan sukatan yang betul
  4. tanah agak keras
  5. rumput liar jenis oxalis yang boleh membunuh rumput carpet

 

jadi dengan mengenalpasti masalah berikut, kami telah setkan program untuk tuan rumah ikuti

dan Alhamdulillah beliau sangat bersedia untuk mencantikkan laman mereka.

kami ingat apa yang beliau katakan pada kami

“saya tengok macam magic, tiba-tiba saya bangun, keluar ke laman, eh mati dah rumput liar ni..korang memang power la”

sebenarnya banyak faktor kejayaan ini adalah bergantung pada cuaca dan suhu. ada jugak dimana kami terpaksa ganti semula racun disebabkan hujan..(maklumlah bulan disember)

selebihnya adalah kepada tuan rumah, mereka ada inisiatif untuk pulihkan laman mereka.

selepas 2 bulan kami letak vitamin di laman beliau, kami sendiri terkejut dengan respon dari rumput laman beliau terhadap vitamin yang kami beri.

Cantik…sangat cantikk!

jadi kami sangat gembira kerana dapat menggembirakan tuan rumah dengan laman beliau yang diberi peluang kedua untuk hidup dengan lebih cantik dan subur.

 

p/s : anda boleh perasan beliau siap renovate tembok hihihi

HUBUNGI KAMI

011-1131 1332 Whatsapp
aimanlawncare FB
aimanlawncare@gmail.com

ada soalan? nak tanya kt bawah boleh, nak email boleh, wassap pun boleh

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *