NatureTips Laman

Cara untuk hapuskan rumput (liar/asing/jahat @ tak dikehendaki)

Lama betul kami tidak tulis sebarang posting…

kami agak sibuk sedikit sebulan yang lepas, disebabkan kami luaskan kawasan coverage kami sehingga ke selangor.

Alhamdulillah sambutan yang amat menggalakkan dari pelanggan-pelanggan di selangor.

TERIMA KASIH SEMUA PELANGGAN BARU KAMI DI SELANGOR

 

Berbalik pada topik..

ada banyak juga pelanggan yang mempunyai laman yang kecil sahaja, jadi untuk ambil perkhidmatan kami, amatlah tidak berbaloi..

Mereka sering bertanya, tuan…tak ada ke jual racun sahaja, Kami sebenarnya tak nak jual racun atas banyak sebab.

Tapi buat masa ini disebabkan nak HARI RAYA dan kami pun tak dapat nak COVER semua.

 

PRODUK RUMPUT LIAR PERTAMA

 

kami ada keluarkan satu produk dalam bentuk spray..

ia boleh mengawal hampir kesemua jenis rumput liar yang common (lebih 200 species)

Harga Pengenalan RM29.90 sahaja tidak termasuk postage

dalam bentuk yang mudah juga. spray sahaja..result dalam masa 2-3 hari bergantung pada jenis rumput liar dan cuaca.

Jangan tanya saya berapa luas boleh cover ya..ia bergantung pada berapa banyak rumput liar yang tuan puan ada.

buat pertama kalinya anda semua boleh dapatkan di link ini

——————————————————–

BELI DI SINI

BELI DI SINI

BELI DI SINI

——————————————————–

 

Result Application racun rumput liar

Sebelum beli, tuan puan mesti nak tahu kan result dia macamana,

nanti mati pulak rumput cantik tuan puan.

Puas hati baru beli, jika ragu-ragu…jangan beli, panggil kami datang service laman anda

 

tengok betul-betul ya..

 

Cara penggunaan

 

klik sahaja ye..stok ada 80 unit sahaja,

kalau habis, habislah…

kami nak tolong je ni

maklumkan pada kami jenis rumput liar anda,

 

Harga Murah je kami nak bagi

Harga Pengenalan RM29.90 sahaja

—————————————

BELI DI SINI

BELI DI SINI

BELI DI SINI

—————————————–

Prefer kepada rumah yang laman kecil sahaja, atau yang rumput liar mereka tak begitu banyak.

jika ada soalan boleh bertanya dengan kami terus melalui link tersebut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *